Vinduer og døre

Vinduer og døre

HF Tømrer- og Snedkerforretning har i årenes løb skiftet rigtig mange vinduer og døre. Når vi måler op til udskiftningen, vejleder vi, som en naturlig ting, omkring stil og design, så kunden altid er sikker på, at få vinduer og døre der stilmæssigt passer til sit hus eller bygning.

Vi tager også en snak med kunden om materialer og karmdimensioner, for at sørge for, at kvalitet og funktionalitet lever op til kundens krav – også på længere sigt.

Vi er konkurrencedygtige

Vi er altid konkurrencedygtige på vores priser. Og vi kan arbejde med alle mærker inden for vinduer og døre. Men vores anbefaling er sjældent den billigste. Vi har stor erfaring i at vælge mærker og materialer inden for døre og vinduer, og af den grund foreslår vi aldrig de ringeste kvaliteter, som vi ved kommer til at give problemer inden for få år.

For ganske få kroner ekstra kan man nemlig sikre sig en langt højere brugsværdi og holdbarhed.

Vores løsninger holder

Hvis man lytter til vores vejledning kan man være sikker på, at få vinduesløsninger der holder. Vi anbefaler kun noget vi ved, der fungerer på sigt – så hvis man ikke gider at justere og ændre sine vinduer og døre igen, så er det en god ide at tage en snak med os på et tidligt stadie.

Vi er medlem af Dansk Byggeri
– din garanti for et stykke arbejde udført i topklasse

Vi benytter følgende leverandører

Få et godt tilbud

Lad os hjælpe dig med at bringe dine drømme og visioner til virkelighed. Følg linket og dfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.