Tagarbejde

Tagarbejde

Der findes utrolig mange forskellige slags tage og konstruktioner i Danmark. Når det gælder renovering af gamle tage, så er vejledning og gennemgang en meget vigtig start på projektet. Fx skal op imod 15-20% af ældre tage rettes op for at give ejeren en perfekt og langtidsholdbar løsning.

Heldigvis kan dette næsten altid ses ved en inspektion af tagrummet under tilbudsgivning. Så hvis HF Tømrer- og Snedkerforretning har været inde over i den første fase af opgaven, kender kunden altid opgavens omfang fra starten af projektet.

Energiforbrug

Ved samme lejlighed tager vi også altid snakken om energiforbruget. Inden tagarbejdet går i gang er det vigtigt at vide, hvordan man vil gribe isoleringsopgaven an, både i forhold til lovgivning og behov.

Vi klarer VVS’en

I forbindelse med tagprojekter, forekommer der ofte VVS-opgaver. I de tilfælde arbejder vi gerne sammen med kundens egne håndværkere – men vi har også selv rigtig gode forbindelser til blikkenslagere på det bedste faglige niveau. Også her er høj faglig kvalitet vores pejlemærke.

Vi er medlem af Dansk Byggeri
– din garanti for et stykke arbejde udført i topklasse

Vi benytter følgende leverandører

Få et godt tilbud

Lad os hjælpe dig med at bringe dine drømme og visioner til virkelighed. Følg linket og dfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.