Boligforeninger

Boligforeninger

HF Tømrer- og Snedkerforretning har faste opgaver som et af sine specialer.
Vi har allerede en række boligforeninger på kundelisten med i alt mere end 800 lejligheder. Bl.a. servicerer vi Boligforeningen Ringgården og Dansk Metal Aarhus’ ejendomme og kontorer der ligger forskellige steder i Aarhus og omegn.

Her klarer vi alle de daglige tilbagevendende tømrer og snedkerarbejder som udskiftning af vinduer, karme, låger, bordplader, lister mm.

Vi ved hvad det kræver

For at minimere udskiftninger og reparationer er det vigtigt at den slags opgaver løses i højeste faglige kvalitet og med materialer, som vi ved er praktiske og kan fremstå flotte samtidig med, at de kan modstå års slitage.

Arbejdet med boligforeningernes mange enheder kræver samtidig stor fleksibilitet og en serviceminded adfærd. Da det kræver stor snilde, erfaring og en venlig attitude at planlægge hurtig assistance og adgang til så mange forskellige mennesker med små private enheder.

Vi er medlem af Dansk Byggeri
– din garanti for et stykke arbejde udført i topklasse

Vi benytter følgende leverandører

Få et godt tilbud

Lad os hjælpe dig med at bringe dine drømme og visioner til virkelighed. Følg linket og dfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.